Vi har alla olika bagage att bära på.
Jag fick diagnosen utmattningsdepression 2011. Kroppen slutade fungera helt efter flera år med svår värk och stress. Vägen tillbaka har gått genom den traditionella läkarvården för att sedan fortsätta på flera spår som har hjälpt mig tillbaka till en vardag med mindre stress, smärta och en hälsosammare livsstil.

Min verksamhet bygger på att du som möter mig, ska känna dig trygg. Genom åren som gått, har jag funderat mycket på hur jag själv skulle velat bli behandlad både fysiskt och psykiskt. Nu försöker jag möta andra som jag själv skulle velat bli bemött när jag behövde det som mest.
-Med omtanke, respekt och individanpassad vård.

Jag är diplomerad sensomotorisk rörelsetränare (utbildare Alla Sinnen) och vidareutbildad inom MNRI PTSD (Svetlana Masgutovas metoder, utbildare Susanne Wollmesjö). Personer med koncentrationssvårigheter, stress, mardrömmar, och rygg- och nackproblem har vittnat om en starkare kropp och ett lugnare psyke efter en tids träning. Det är en enkel träningsform som ger mycket goda resultat om du eller ditt barn utför dem kontinuerligt under den rekommenderade tiden.
MNRI PTSD är en relativt ny metod som Masgutova utvecklat för att nå personer med stark stress. Den utförs helt tyst om du vill, eller under samtal. Du bestämmer.

Som hjälptränare i en fotbollsklubb möter jag många barn och ungdomar med motoriska problem. Flera av dem med stor rörlighet och styrka vid första anblicken, men med stora utmaningar vid långsamma medvetna rörelser.
För att kroppen ska kunna röra sig fritt utan att få kompensatoriska problem, kan du behöva träna och bearbeta kvarvarande spädbarnsreflexer som kanske ligger och blockerar.

Jag brinner för att hjälpa barn, ungdomar och vuxna med att utvecklas på alla plan. Stress, trauman, kost och omoget nervsystem kan påverka måendet negativt.

Livet är en gåva att förvalta och allt detta har hjälpt mig att förstå det.

Tumali Care finns även på Facebook, där jag lägger upp bokningsbara tider, tips och tankar.
"Gilla" sidan och du håller dig uppdaterad eller titta in på bloggen, där jag skriver om allt som känns aktuellt för mina nuvarande klienter och nyfikna.
Läs gärna vad mina klienter har sagt (klicka här)

Med värme,
Linda, Tumali Care